Assortiment

Tabakswaren

CIGO de Wittehaan is een tabaksspecialist met producten zoals shag, sigaretten, sigaren en (water)pijptabak. We vertegenwoordigen veel soorten en smaken van vele merken.

kado-artikelen

Iedereen verdient weleens een leuk kadootje. We hebben voor ieders wat wils, voor jong en oud. Wil jij iemand een leuk kadootje geven? Kom dan gezellig bij ons langs.

Kado

E-smoking

Sinds de opkomst van de E-sigaret zijn er veel nieuwe modellen e-sigaretten en e-liquids aan ons assortiment toegevoegd. Bij ons vind je altijd geteste en veilige modellen.

Taart

Feestartikelen

Party-time! Bij ons vind je alle feestartikelen om een verjaardag, jubileum, welcome back -feest of -evenement tot een te gekke ervaring te maken!

Wenskaarten

Wenskaarten

Wil jij iemand een leuk of lief bericht sturen? Met twee wanden vol kaartjes, is er voor iedere gebeurtenis bij ons een mooi kaartje te vinden.

Leonidas chocolade

Het wereldbekende Belgische chocolademerk Leonidas komt in de koningsblauwe zakjes met crèmekleurig logo. Het is simpelweg heerlijke chocolade om zelf van te genieten en ook perfect om te geven als cadeautje.

rouwartikelen

Bent u, of iemand die u kent, een geliefd persoon of dier verloren? Iemand verliezen is zwaar, met deze producten kunt u herdenken op een prachtige manier.

rouwhondje
Contact

info@wittehaan.nl

0578 755176

Sternpassage 3, te Epe